Voeg je zaak toeContacteer onsCheck onze blog
Belgische Webshops

Belgische webshops

Onze lokale & Belgische handelaars, we hebben ze nodig. Doe je je aankopen (of een deel ervan) bij de ondernemers van hier, dan doe je op verschillende manieren een bijdrage voor een mooiere, warmere samenleving.

Zoek je een specifieke webshop, een specifiek product?

Zoek je webshop

Waarom shoppen bij webshops in België?

Onze lokale handelaars, we hebben ze nodig. Doe je je aankopen (of een deel ervan) bij de ondernemers van hier, dan doe je op verschillende manieren een bijdrage voor een mooiere, warmere samenleving. Hoe dan? Het ligt voor de hand, maar koop je bij Belgische webshops of ‘bakstenen’ winkels, dan blijft dat geld ook hier. En dat uit zich op verschillende manieren. Werkgelegenheid, in de eerste plaats. Hoe meer geld lokaal gespendeerd wordt, hoe meer jobs – voor je buurman, zijn neef, die vriendin uit het middelbaar. En die sponsoring van de lokale basketploeg? Daarvoor tastten wellicht enkele lokale ondernemers in de buidel.

Die lokale ondernemers die hier investeren en consumeren kleuren bovendien onze steden en dorpen. Ze zorgen er mee voor dat het centrum bruist. Je bent er als consument geen nummer, maar een persoon voor wie ze elke dag opnieuw hun beste beentje voorzetten op vlak van service en expertise. Offline én online.

#winkelhieren, ook online

Of het advies nu #blijfinuwkot is of niet, onze lokale handelaars kunnen onze steun gebruiken. Hebben ze een webshop, dan moet je zelfs helemaal je kot niet uit. Ben je op zoek naar Belgische webshops om de lokale economie te steunen? Wij helpen je graag op weg met een selectie webwinkels uit België waar je terecht kunt voor al je aankopen. Wil je bijvoorbeeld een nieuw paar schoenen kopen voor je kinderen? Kies voor een paar bij Anna Pops. Ben je op zoek naar een t-shirt of sweater waarmee je nog wat extra uitpakt met hoe trots je bent op de plek waar je woont? Die vind je ongetwijfeld bij Intdialect. Wil je een lokale boerderij steunen door online vlees te kopen? Bekijk eens het aanbod van Time to Meat.

Webshop toevoegen op EasyDelivery.be?

Is onze lijst volledig? Nee! Ben je zelf een handelaar maar vind je je shop niet terug in onze lijst van Belgische webshops? Of ken je een handelaar die zijn plaatsje meer dan verdiend heeft? Vul het aanvraagformulier zeker in. Hoe meer webwinkels, hoe meer dromen we kunnen steunen. In goede én slechte tijden.

Webwinkels Belgische webshops