Voeg je zaak toeContacteer onsCheck onze blog
Belgische Webshops
Waterpret met het leukste waterspeelgoed

Waterpret met het leukste waterspeelgoed

Zin in waterpret zonder je huis te moeten verlaten? Het kan met het leukste waterspeelgoed! Jouw tuin kan de ideale locatie zijn voor ultiem waterplezier.

Het leukste waterspeelgoed

Wij hebben alvast een opsomming gemaakt van waterspeelgoed must-haves die je op de webshop van Fun kunt kopen. Waterpret gegarandeerd!

Voor de allerkleinsten

De allerkleinsten entertainen met water is helemaal niet moeilijk. Ze zouden zich zelfs met een gewone emmer water een hele namiddag kunnen bezighouden. Je kunt ook kiezen voor een klein opblaasbaar kinderzwembad. En dat hoeft helemaal niet zoveel te kosten. Rond de 20 euro vind je al snel mooie kinderzwembadjes die een hele zomer lang voor waterpret zorgen. Wil je net iets meer? Dan kun je ook kiezen voor een kinderzwembad met extra’s zoals een klein glijbaantje of watersproeiers.

kinderzwembad waterpret met het leukste waterspeelgoed

Voor het hele gezin

Heb je wel wat ruimte in je tuin en wil je waterpret voor het hele gezin, dan kan een zwembad heel goed van pas komen. Je kunt ze in verschillende maten verkrijgen. Wil je een wat dieper zwembad, een rond of een rechthoekig? Het kan allemaal. Best kijk je eerst even na wat er in jouw tuin past en hoe groot het zwembad kan zijn. In het zwembad mag een luchtmatras natuurlijk niet ontbreken. Tegenwoordig heb je ze in allerlei verschillende hippe vormen en kleuren. Kijk maar eens naar deze pizza luchtmatras of deze unicorn luchtmatras.

Voor het hele gezin waterpret

Pure waterpret

Je hoeft helemaal geen zwembad te hebben om met water te kunnen spelen. De uren vliegen zo voorbij wanneer je een leuk en spannend watergevecht start met waterpistolen en waterballonnen. Voor de wat kleine en rustigere kinderen is een watertafel de max en zeer fascinerend om uren aan door te brengen. Als je op vakantie gaat waar er wel een zwembad is (hopelijk deze zomer!), kun je altijd onderwater playsticks kopen. Het zijn stokken die naar de bodem zinken en waar je moet naar duiken. Het is leuk en je leert er je kinderen beter door zwemmen en duiken.

waterballonnen waterpret

Je kunt op allerlei manieren met water spelen. Met het leukste waterspeelgoed til je de waterpret naar een hoger niveau. Geniet van de lekker warme zon vanuit jouw zwembad of met een waterpistool in de hand, en vergeet je (kinderen) niet in te smeren. 😉